Resdagboken!

Nu är jag i Boston hos familjen :) Men jag orkar inte uppdatera på två ställen, så följ min resdagbok i stället :)
http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=295745&userId=223791

Lufsen

Igår var jag med Sofie coh Kicki å hälsade på deras hundvalp! Den var fyra veckor gammal och super gosig <3




Sovmorgon

Imorgon får jag sova ut :) Haha egentligen var det inte så länge sen, men har stigit upp kl 6.00 sen i fredags så börjar bli ganska trött på det. Imorgon är oxå den första officiella pack-dagen. Ska börja lägga fram allt jag ska ha med mig. Det kommer nog bli sjukt mkt, då jag brukar ha en förmåga att ta med saker som "kan vara bra att ha".... Men nej, det är ju faktiskt inget U-land jag ska till, så ska försöka hålla mig under 20 kilo i de båda väskorna. Man vill ju inte riskera övervikt!
Fick precis mejl från familjen i Boston :) Det känns skönt att få lite livstecken och det är kul att höra att de är sooo excited över att jag ska komma.

Just nu väntar jag på att Philip ska komma hit. Vi och pappa ska äta pizza ikväll, och känner jag mig själv rätt så kommer jag nog slockna ganska tidigt framför en film i soffan. Men först ska jag ut med Molly, gäller att passa på nu när regnet verkar borta... 

Grattis Josefin!

Vill börja med att gratta Josse som fyller 19 år idag! Grattis grattis :)

Gårdagen började med jobb riktigt tidigt. Sedan åt jag och pappa en god lunch på Barmezzo. Jag visste inte att dem serverade mat där, men det gjorde dem.. Det kan rekommenderas :)

På kvällen hade vi lite picnic på stranden. Först hade vi bestämt pastasallad, men jag å Philip var sugna på tacos istället så vi begav oss till ica. Grynet och Sofie kom sedan och hämtade upp oss och vi åkte ut till Tylösand. Vädret belv under kvällen sämre och sämre, men det kom iaf inget regn :). Efter maten blev det bad och sen kom Jennie och Tobbe med kladdkaka och melon. Sen, ville Sofie å Grynet oxå bada...men de hade inga badkläder, så det fick bli ett nakendopp! Haha, sen kom Philip på den briljanta idén att ta deras kläder...






RSS 2.0