Milos, GREKLAND

Har kommer en lite halsning fran ett internetcafe i Grekland (hoppas ni kan lasa, det finns bara grekiskt tangentbord xD). Jag sitter just nu pa on Milos och skriver mitt forsta inlagg fran utlandet (det kommer komma annu fler utomlands fr o m den 11 augusti, for da sticker jag!). Har ar allt soligt och skont, idag har det varit drygt 33 grader, men lite blasigt... Vi har varit har pa Milos i fyra dagar nu som spenderats mestadels pa olika strander :) Imorgon bar det av till Sifnos, for annu nagra underbara dagar i varmen. Har hort att det ar regn och rusk hemma, sa det forbattrar ju inte direkt hemlangtan ;).
Nu maste jag sticka, for tiden har ar ute... Hoppas alla ni dar hemma har det bra!

Hejdå-dag :(

Jaha, då var dagen kommen; idag är det dags att säga hejdå till Linn som sticker till Stockholm... Hon ska vara där i sex veckor och jobba som barnflicka. Jag tycker det är tråkigt att hon ska åka, men en bra mjukstart på allas avresor.. Hon kommer ju snart tillbaka :) Det blir värre när man ska säga hejdå för 13 månader :( .
Igår var Jennie, Linn, Philip, Robert och Sofie hos mig. Vi spelade rappa kalja och kollade fotbollen. Sverige var kanske inte så dåliga ändå, med tanke på att Ryssland slog Holland :)


Midsommardagen

Idag är det midsommardagen och som alla andra är jag sådär lagom trött... Midsommarafton inleddes officiellt då jag gick ut i gummistövlar och plockade blommor till midsommarkransen. Sedan stack jag till Jennie där festen senare skulle hållas. Vi dukade och gjorde sallad och en massa goda och starka såser :) Sedan kom Linn och då var det dags för krans-görning :P Gästerna kom vid sju och sedan var det full rulle... Tack för en lyckad kväll!


Blogg :D

Nu har jag äntligen också skapat en blogg!


RSS 2.0